چگونه در جمع دوستان صحبت کنیم؟ (راز درخشش بین دوستان!)
ایجاد یک ارتباط خوب و سازنده با دوستان، نه تنها از استرس ها و نگرانی های شما کم می کند، بلکه در رشد شخصی شما بسیار موثر است. خیلی از افراد در روابط اولیه خود در اجتماع به راحتی عمل می کنند اما میان دوستان خود نمی دانند چطور رفتار کنند. اگر شما هم دغدغه این را دارید که چگونه در جمع دوستان صحبت کنیم؟ مخصوصا زمانی که باز کردن سر صحبت، به عهده شماست، می توانید از 10 قانون مهم که در ادامه بیان شده است پیروی کنید.
قوانین گفتگو در جمع های دوستانه را بشناسید!
رسیدن به بالاترین کیفیت در روابط اجتماعی، نیازمند تکنیک ها و مهارت هایی است که هر کسی باید آن را بیاموزد و در انجام آن ممارست کند. در ادامه راهکارهایی بیان می شود تا شما بتوانید در جمع دوستان خود به راحتی صحبت کنید.
مشـاوره رایگان با کارشناسان
جهت دریافت اطلاعات بیشتر درباره دورهها و خدمات آکادمی میلاد پرنده با ما در ارتباط باشید
"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد
قانون اول، به دوستات احترام بگذار
شاید خیلی از افراد فکر کنند، چون با دوستان خود صمیمی هستند، می توانند با آن ها هر مدلی که دوست دارند صحبت کنند. اما این باور غلطی است که اگر اصلاح نشود، در آینده رابطه، قطعا چالش هایی را به همراه دارد. شما باید سعی کنید در عین صمیمت با دوستان خود، احترام آن ها را نگه دارید و مودبانه برخورد کنید.
اگه دوست داری در مورد آموزش صحبت کردن مودبانه، بیشتر بدونی کلیک کن!
شاید برای شما سوال شده باشد که چگونه در جمع دوستان صحبت کنیم به طوری که احترام آن ها را نگه داریم؟ در پاسخ به این سوال راهکارهای زیادی را می توان بیان کرد؛ اما از مهم ترین تکنیک ها این است که به سلایق و نظرات دوستان خود احترام بگذارید و سعی کنید عقاید خود را به کسی حتی نزدیک ترین دوستتان تحمیل نکنید.
اگه با دوستانت، در مورد موضوعی توافق نداری، باید مخالفت محترمانه خودت رو نسبت به ایده او مطرح کنی نه شخصیت او !
قانون دوم، از موضوعات جذاب برای صحبت استفاده کن
معمولا آدم ها با دوستان خود به راحتی صحبت می کنند اما بعضی از افراد چون شناخت کافی روی دوستان خود ندارند، در هنگام صحبت با آن ها دچار چالش می شوند و این دغدغه را دارند که در مورد چه موضوعی و چگونه صحبت کنند و دائم می پرسند، چگونه جذاب باشیم؟ در ابتدا برای حل این مسئله، بهتر است قبل از رفتن به قرار دوستانه، کمی به نوع شخصیت دوستان خود فکر کنید و حساسیت ها و خطوط قرمز هر یک را در نظر بگیرید.
سپس هنگام صحبت در جمع دوستان، بهتر است درباره مطالبی گفتگو کنید که وجه اشتراکی در مورد آن، بین دوستان شما پیدا شود یا موضوعاتی که برایشان جذاب و هیجان انگیز باشد. مثلا می توانید از اتفاقات مهم و جالب روزهای گذشته تعریف کرده یا در مورد موفقیت های خود، نکاتی را بیان کنید.
اگه در حال صحبت در جمع دوستان متوجه همراهی و اشتیاق اونها شدی، بدون موضوع خوبی رو برای صحبت انتخاب کردی!
قانون سوم، مشتاق صحبت کردن دیگران باش!
خیلی از نوجوان ها سوال می کنند، چگونه در جمع دوستان صحبت کنیم؟ در پاسخ به این پرسش آن ها باید گفت: درست است که ما نیازمند مهارت ها و روش هایی هستیم تا بتوانیم یک گفتگو موثر و مفید را بین دوستانمان ایجاد کنیم و از هم صحبتی باهم لذت ببریم، اما برای رسیدن به این هدف، تنها نباید خودمان را ببینیم، بلکه باید به دوستانمان در جمع فرصت صحبت کردن و مطرح شدن بدهیم تا آن ها نیز در گفتگو شریک شوند.
اگه اجازه صحبت به دوستات ندی، فردی خودشیفته و مغرور تلقی میشی، یا شاید هم پرحرف!
بی شک یکی از مصداق های احترام گذاشتن به دوستان این است که به آن ها فرصت حرف زدن بدهیم و به خوبی به صحبت های دوستانمان گوش کنیم. قطعا اگر تمام توجه و تمرکز خود را روی صحبت های فرد مقابل بگذاریم، احساس عزت نفس را در او تقویت می کنیم.
قانون چهارم، از دوستانت تعریف کن
یکی از موثرترین رفتارهایی که می توانید در جمع دوستانه داشته باشید و با انجام آن، دیگران را به سمت خود جذب کنید، تعریف کردن صادقانه است. برای این کار شما باید نقاط قوت دوستان خود را بشناسید و در موقعیتی مناسب آن ها را مطرح کنید. حسن جویی کردن از دوستان، نه تنها اعتماد به نفس آن ها را افزایش می دهد، بلکه ارتباط شما را نیز پررنگ تر می کند.
قانون پنجم، مهارت نه گفتن داشته باش
شاید پاسخ به این سوال که چگونه در جمع دوستان صحبت کنیم تا باعث ناراحتی آن ها نشویم، دغدغه افراد زیادی را برطرف کند. اگر بخواهید در جمع دوستانه خود، همیشه خود را هم نظر و هم عقیده نشان دهید، قطعا فشار روحی زیادی را مجبورید تحمل کنید. برای رفع این مشکل، باید یاد بگیرید در نهایت احترام، نظر مخالف خود را بیان کنید یا به عبارتی نه بگویید!
وقتی ما به کسی نه می گوییم، در واقع درخواست او را در آن لحظه رد می کنیم. برای اینکه فرد مقابل این عدم پذیرش را بی احترامی برداشت نکند، بهتر است این جواب منفی را با تاسف و حس همدردی بیان کنیم. یادگیری مهارت نه گفتن، آرامش روحی شما را تنظیم می کند، چون مجبور نیستید کارهایی را قبول کنید که دوست ندارید، همچنین موجب می شود در مسیر رشد و توسعه فردی خود، پیشرفت بیشتری داشته باشید.
قانون ششم، سعی کن شوخ طبع باشی
یکی از پاسخ های کاربردی سوال چگونه در جمع دوستان صحبت کنیم؟ به کارگیری از قانون ششم است. استفاده از شوخی های مناسب در جمع دوستانه، لطافت و صمیمیت خاصی بین شما ایجاد می کند. اگر جزء افراد درونگرا هستید و بیشتر سعی دارید صحبت های دوستانتان را بشنوید، حتما این روش را امتحان کنید. تعریف کردن لطیفه های خنده دار یا شوخی کردن با دوستان، تجربه بی نظیری است که خاطره بسیار شیرینی را برای شما می سازد و علاوه بر آن، شادابی و نشاط ذهنی شما را نیز افزایش می دهد.
نکته قابل توجه در قانون ششم این است که همه افراد نمی توانند به راحتی دیگران را بخندانند. ممکن است بعضی ها ندانند از چه سوژه هایی برای شوخی کردن، استفاده کنند یا حتی لحن جذابی برای بیان آن نداشته باشند. البته جای نگرانی نیست، حتی افراد معمولی که استعداد ذاتی در این مسئله ندارند با آموزش شوخ طبعی می توانند دوستان خود را بخندانند.
قانون هفتم، سوالات باز مطرح کن
شما می توانید برای اینکه گفتگو طولانی تری داشته باشید و همه دوستان خود را در بحث شرکت دهید، از سوالات باز استفاده کنید. این نوع پرسش ها، دیگران را ترغیب می کند تا در مورد آن سوال، صحبت و با تحلیل و تفکر نظر خود را بیان کنند.
مثلا بپرس اگه 10 میلیارد پول داشتی، برای بهتر شدن اقتصاد چیکار می کردی؟
قانون هشتم، قدرتمند صحبت کن
وقتی در جمع دوستانه خود، نظری دارید بخصوص زمانی که شروع کننده صحبت هستید، سعی کنید با صدای رسا و بلند صحبت کنید و با توجه به موقعیتی که در آن قرار دارید، لحن و تن صدای خود را انتخاب کنید. چون اگر لحن خوب حرف زدن را در گفتگوهای خود رعایت نکنید، تمام تمریناتی که در زمینه تکنیک های خوب صحبت کردن یاد گرفته اید، زیر سوال می رود و بازدهی لازم را ندارد!
روش های دیگه ای در مورد اینکه چگونه در جمع دوستان صحبت کنیم، سراغ داری؟!
قانون نهم، از نقد شدن نترس
افراد خجالتی معمولا این دغدغه را دارند که چگونه در جمع صحبت کنیم؟ در واقع دلایل مختلفی وجود دارد که منجر می شود افراد احساس خجالت داشته باشند و کمتر در جمع دوستانه خود صحبت کنند. یکی از مهم ترین عوامل، ترس از نقد شدن توسط دیگران است. چون آدم ها ذاتا تمایل ندارند، در مورد خودشان انتقادی بشوند، به همین دلیل تصمیم می گیرند کمتر صحبت کنند.
البته نحو نقد کردن خیلی مهم است و تاثیر زیادی روی فرد مقابل می گذارد. شما نمی توانید برای از بین بردن خجالت و کم رویی دوستتان به او انتقاد کنید و بگویید چرا اینقدر ساکتی؟! باید روش های بهتری برای بیان آن را به کار ببرید.
اگه می خوای از دوستت انتقاد کنی، نگو این کارت درست نیست، بگو این مدل رفتار حتما بهت آسیب می زنه!
قانون دهم، کاریزماتیک باش!
در پاسخ به این سوال که چگونه در جمع دوستان صحبت کنیم؟ اگر سعی کنید، رفتار ها و ویژگی های افراد کاریزماتیک را داشته باشید، بیش از نصف راه را رفته اید. شاید برایتان سوال شده باشد کاریزماتیک یعنی چه؟ به طور کلی کاریزما یعنی شما بتوانید از نظر احساسی دیگران را تحت تاثیر خود قرار دهید و برای آن ها جذاب باشید.
کارهای ممنوعه در جمع دوستان
در جمع های دوستانه، باید از زدن هر حرفی که موجب شود شما فردی ضعیف شناخته شوید، دوری کنید. مثلا صحبت کردن در مورد مشکلات مالی یا عاطفی، شما را در نظر دیگران فردی ضعیف نشان می دهد. حتی حرف زدن در مورد شرایط اقتصادی ناپایدار نیز می تواند این احساس منفی را به دیگران منتقل کند. پس سعی کنید قوی باشید و در مورد مشکلات فقط زمانی صحبت کنید که نیازمند دریافت راهکار برای حل آن هستید.
راز درخشیدن در جمع دوستان
- داشتن اعتماد به نفس
- پرهیز از انتقاد
- داشتن مهربانی و بخشندگی
- استفاده از زبان بدن مناسب
- داشتن ارتباط چشمی
- راحت و آهسته صحبت کردن
- به کارگیری کلمات مناسب
- تعریف کردن جک های خنده دار
حرف آخر، چگونه در جمع دوستان صحبت کنیم؟
دیگر نیازی نیست نگران اینکه چگونه در جمع دوستان صحبت کنیم باشید. تمام مهارت ها و روش هایی که شما برای صحبت در جمع دوستانه نیاز دارید، با آموزش، تمرین و تکرار دست یافتنی است. در دوره های آموزشی آکادمی میلاد پرنده، شما می توانید راهکارهایی ساده در عین حال کاربردی مانند انتخاب موضوعات جذاب برای گفتگو، مطرح کردن سوالات باز، استفاده از مهارت شوخ طبعی و غیره را آموزش ببینید و بدون دغدغه با رعایت خط مشی های تعریف شده، خاطره ای شیرین و به یاد ماندنی برای دوستان خود بسازید.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
فن بیان مدیران/ 5 فوت کوزه گری مدیران موفق
85 بازدید
-
چگونه علاقه خود را پیدا کنیم؟ 3 روش پیدا کردن علاقه
164 بازدید
-
فن بیان در بازاریابی تلفنی + 5 اشتباه رایج فروش تلفنی
158 بازدید
-
کمال گرایی چیست و 6 تکنیک درمان آن
164 بازدید
-
آموزش صداسازی و تقویت صدا (9 تمرین تا داشتن تن صدای جذاب)
345 بازدید
-
مهارت حل مسئله ، 6 مرحله حل مسئله
134 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید