بیزینس کوچینگ چیست؟ (از معرفی تا مزایای coach در کسب و کار)
برای موفق شدن در دنیای کسب و کار باید مهارت های مختلفی را در خود پرورش دهید. همچنین باید در برخی از زمینه ها نیز از افراد مجرب و کاربلد کمک بگیرید. از مهارت های فردی که می تواند شما را در ترقی شغلی همراهی کند، می توان به تکنیک های ارتباط و فن بیان، دانستن زبان بدن و غیره اشاره کرد. از مواردی که جز عوامل خارجی بوده و می تواند کمک شایانی به کسب و کار شما داشته باشد، بیزینس کوچینگ است. رزرو وقت مشاوره و کوچینگ می تواند برگ برنده شما در بازار رقابت امروز باشد.احتمالا بارها به این فکر کرده اید که بیزینس کوچینگ چیست؟ به دلیل اهمیت این موضوع بر آن شدیم توضیحات کاملی درباره معنی بیزینس کوچینگ و ویژگی های آن در اختیار شما قرار دهیم.
تاریخچه بیزینس کوچینگ چیست؟
اگر آشنایی کامل با این حیطه نداشته باشید به احتمال زیاد بیزینس کوچینگ را کاری نوین تلقی می کنید. در این بخش به تاریخچه دور و دراز بیزینس کوچینگ اشاره می کنیم تا پاسخ دقیق تری برای “تاریخچه کوچینگ کسب و کار چیست” داشته باشید. در سال 1970 یک مربی تنیس کتاب های مختلفی برای موفقیت در ورزش های مختلف ارائه داد. در این کتاب ها درباره چگونگی موفقیت و پیروزی در مسابقات صحبت شده بود.
مشـاوره رایگان با کارشناسان
جهت دریافت اطلاعات بیشتر درباره دورهها و خدمات آکادمی میلاد پرنده با ما در ارتباط باشید
"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد
این مربی بعد از مدتی متوجه شد که ورزشکارانی که از این کتاب ها استفاده کرده اند، اصولی تر و با کنترل بیشتری گام های پیروزی را بر می دارند. پس از مدتی ارزش کوچ علاوه بر ورزش در زمینه های مختلفی نیز نمایان شد که یکی از کاربردی ترین حیطه ها برای آن، بیزینس کوچینگ بود. از آن زمان تا به حال بیزینس کوچینگ به قدری در دنیای کسب و کار جایگاه ویژه ای برای خود باز کرد که اکنون بسیاری از کسب و کارهای بزرگ و خرد دلیل موفقیت انکارناپذیر خود را استفاده از آن می دانند.
معنی بیزینس کوچینگ
کوچینگ کسب و کار یا بیزینس کوچینگ عبارتی است که بسیاری از افراد موفق در این حوزه آن را دلیل پیشرفت و ترقی خود می دانند. پاسخ به سؤالاتی چون چگونه شغل مورد علاقه خود را پیدا کنیم، راه های بهبود کسب و کار چیست؟ چگونه در بازار رقابت امروز به موفقیت برسیم و … را می توان با مراجعه به یک بیزینس کوچ دریافت کرد.
اگر در اینترنت عوامل موفقیت شرکت های بزرگ را جستجو کنید با مواردی مختلف مانند کسب رضایت کارمندان، درآمد بالا و غیره روبه رو می شوید. در این میان مهمترین دلیلی که اکثر شرکت ها آن را عامل اصلی موفقیت خود در دنیای کسب و کار دانسته اند، بیزینس کوچینگ است.
کوچینگ کسب و کار چیست؟
برای پاسخ به سوال بیزینس کوچینگ چیست می توان اینگونه بیان کرد: “به شیوه ها و روش هایی که مربی کسب و کار از طریق آن به کارآفرینان کمک می کند تا به جایگاه مورد نظر خود دست یابند بیزینس کوچینگ گفته می شود”. در این مسیر بیزینس کوچ کمک می کند تا کارآفرین به فکر و هدفی که در ذهن دارد برسد. بیزینس کوچ فردی با تجربه است که با ابزارهای مختلف کسب و کار را به سمت پیشرفت و ترقی می برد. این حرفه را می توان یکی از عوامل مؤثر در پیشبرد راه های افزایش خلاقیت در کسب و کار معرفی کرد.
امروزه اهمیت و جایگاه ویژه بیزینس کوچینگ بر کسی پوشیده نیست. اکثر کسب و کارهای بزرگ مانند شرکت های اپل، بی ام و، گوگل و غیره برای بهترین شدن در حوزه خود به بیزینس کوچینگ ها تکیه کرده اند تا کسب و کارشان به شیوه ای متفاوت تر از سایر رقبا پیش رفته و گوی موفقیت را از آن ها برباید.
دلایل اهمیت بیزینس کوچینگ چیست؟
بسیاری از دارندگان کسب و کارهای خرد و بزرگ به اهمیت استفاده از بیزینس کوچینگ پی نبرده اند و همواره با شکست مواجه می شوند. برای جلوگیری از مشکلات احتمالی در مسیر پیشرفت، اهمیت بیزینس کوچینگ در بخش های مختلف را بررسی می کنیم. با توجه به این موارد پاسخ این سؤال که اهمیت بیزینس کوچینگ چیست، را دریافت خواهید کرد.
- با اینکه کسب و کار پتاتسیل ترقی و پیشرفت را دارد ولی در جایگاه ثابت خود می ماند و درجا می زند، شک نکنید که شما به بیزینس کوچینگ احتیاج دارید.
- اگر به فکر بزرگ کردن کسب و کار و شاخ و برگ دادن به آن هستید، می توانید از کوچینگ در این زمینه استفاده کنید.
- اگر با بودجه اندک به دنبال پیشرفت و طی کردن پله های ترقی بوده و دنبال درآمد بالا هستید، می توانید از بیزینس کوچینگ یاری جویید.
- اگر در شرایط بحرانی به سر می برید و تضاد و چالش هایی در مسیر کسب و کارتان وجود دارد، می توانید از بیزینس کوچینگ استفاده کنید.
- اگر در مسیر شغلیتان به یک مربی کاربلد و با دانش احتیاج دارید که نقاط ضعف کارتان را به شما نشان دهد، از بیزینس کوچ ها کمک بگیرید.
- اگر در دور تکرار افتاده اید و کارهای گذشته خود را بدون هیچ تغییری انجام می دهید، شما به بیزینس کوچینگ احتیاج دارید. در این مسیر می توانید ضمن دریافت نقشه راه توسعه فردی، چاشنی خلاقیت و نوآوری را هم به کسب و کار شما بیافزاید.
مزایای استفاده از بيزينس كوچينگ چيست؟
حال که با اهمیت و معنی بیزینس کوچینگ آشنا شدید، وقت آن رسیده است که به سوال مزایای کوچینگ کسب و کار چیست پاسخ دهیم. برای توضیح و بررسی بیشتر هر یک از موارد را به صورت موردی بیان می کنیم.
کسب اعتماد به نفس، عامل موفقیت در کسب و کار
یکی از عوامل مهم در موفقیت کسب و کارها، داشتن اعتماد به نفس است. شما اگر اعتماد به نفس لازم را داشته باشید می توانید اعتماد مشتریان خود را نیز جلب کنید. بیزینس کوچینگ به شما کمک می کند که اعتماد به نفس خود را افزایش دهید، مخصوصا در شرایط بحرانی و حاد، کمک ویژه ای به شما می کند.
مدیریت و رهبری کسب و کار با درک افراد در شخصیت های مختلف
یکی از اصلی ترین موارد برای مدیریت کسب و کار یافتن راهی برای درک افراد مختلف است. لحن حرف زدن خوب، فن بیان مناسب و تکنیک های برقراری ارتباط با افراد از موارد مهمی است که در این موضوع مهم تلقی می شود. با این شیوه مدیران راه و روش رهبری افراد مختلف و رفتار با آن ها را متوجه می شوند. تمامی این موارد به کمک بیزینس کوچ با درایت و آگاه انجام می شود که چشم اندازی نو برای افراد نمایان می کند.
برنامه ریزی دقیق تر و بهتر برای رونق کسب و کار
در برخی از بازه ها دارندگان کسب و کار برنامه خود را برای رسیدن به اهداف جزئی فراموش می کنند. همچنین در زمان های بحران، مدیریت و کنترل کسب و کار برای اینکه بتواند به موفقیت برسد با مشکل مواجه می شود. در این شرایط، مزیت بیزینس کوچینگ چیست؟ در تمامی این زمینه ها کوچ کسب و کار می تواند شما را با دانش و تجربه ای که دارد با برنامه ریزی اصولی از تاریکی ها نجات داده و به روشنایی برساند.
گشودن چشمی اندازی نو در دنیای کسب و کار
بیزینس کوچ ها با دانش و اطلاعاتی که در این حوزه دارند می توانند کارآفرینان را راهنمایی کنند. نقاط کور و قله های موفقیتی را به دارندگان کسب و کار نشان می دهند که خود امکان درک و دیدن آن را نداشتند. به عبارتی می توان گفت بیزینس کوچینگ کمک می کند که چشم اندازی نو به سوی دنیای کسب و کار پیش روی افراد باز شود.
درگیر شدن با چالش های بزرگتر
اگر بپرسید نقش اصلی بیزینس کوچینگ چیست، باید بگوییم شیوه ای که کوچ از طریق آن به دارندگان کسب و کار کمک می کند تا به موفقیت های بزرگ برسند. شاید بتوان کوچ ها را نوعی روانشناس معرفی کرد که با شخصیت شناسی از روی حرف زدن، به واکاوی افراد می پردازند و بر اساس تحلیل شخصیت، نسخه موفقیت کسب و کار را می نویسند.کوچ ها با طرح پرسش ها و سوالاتی عمیق شخص کارآفرین را وادار می کنند تا به صورت جدی و کامل تر به کسب و کار خود توجه کند.
مدیریت ریسک های احتمالی
شاید بپرسید در دنیای کسب و کار، مهم ترین اهمیت بيزينس كوچينگ چيست؟ افراد معمولا از خطراتی که پیش رو دارند می ترسند. دنیای بیزنس نیز پر از ریسک های احتمالی است. بیزینس کوچینگ به کارآفرینان کمک می کند خطرات احتمالی پیش روی خود را شناخته و دسته بندی کنند. سپس براساس اولویت به یافتن راه حل برای آن بپردازند.
پیشرفت شغلی و آتیه درخشان کارمندان
کمک گرفتن از یک بیزینس کوچ به کارمندان این اطمینان را می دهد که مدیرشان به فکر پیشرفت و ترقی کسب و کار است. این باعث می شود خیال آن ها از جایگاه شغلی آینده ای که در پیش رویشان است مطمئن شده و بهتر کار کنند.
کسب آمادگی های لازم برای ماندگاری در بازار رقابت
معمولا افراد در اولین گام های خلق یک شغل جدید با مشکلات بسیاری مواجه می شوند. برخی از افراد توان و دانش مقابله با این مشکلات را ندارند و در همان گام های اول از صحنه رقابت کنار می روند. در مواجه با این مشکلات، مهم ترین مزیت مراجعه به بیزینس کوچینگ چیست؟ در این زمان ها بیزینس کوچ ها با دانش و درایتی که دارند آمادگی های لازم را به کارآفرینان جدید انتقال می دهند تا به راحتی شکست نخورند.
مدیریت مالی جهت ارتقای کسب و کار
برای رشد و پیشرفت سطح کسب و کار در آینده باید به امور مالی آن نیز توجه کرد. بیزینس کوچینگ حتی در این بخش نیز می تواند کارآمد بوده و باعث پیشرفت کسب و کارها شود.
شناسایی استعدادها جهت توسعه بیزینس
افراد با استعداد و مهارت های مختلفی در کسب و کارها وجود دارند که شناسایی و استفاده درست از آن ها مستلزم درایت یک بیزینس کوچ است. استفاده از مهارت ها در جای درست خود می تواند پیشرفت کسب و کار را تضمین کند.
یادگیری مهارت های مدیریتی
برای مدیریت موفق یک کسب و کار به یادگیری سه نوع مهارت: مهارت انسانی، فنی و مفهومی احتیاج دارید. این مهارت ها توسط بیزینس کوچ به دارنده کسب و کار و سرمایه گذار آموزش داده می شود.
ایجاد تعادل بین زندگی و کار
امروزه به دلیل شرایط اقتصادی که بر جامعه حاکم است افراد بیشتر به سمت کار و شغل خود می روند تا به سوی زندگی شخصیشان. حتی برخی از افراد وجود دارند که مرزی بین این دو قائل نیستند. برای حل این مشکل بیزینس کوچینگ ها می توانند تاثیر به سزایی داشته باشند.
سخن آخر، تاثیر بیزینس کوچینگ چیست؟
در این مقاله با معنی بیزینس کوچینگ آشنا شده و جنبه های مختلفی از آن را شناختید. شما می توانید به کمک این روش به پیشرفت کسب و کار خود بیاندیشید. اگر هدف بزرگی در سر دارید و فاصله نقطه فعلی خود تا آن را بسیار طولانی می دانید، می توانید از بیزینس کوچ ها در این مسیر کمک بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مهارت های فردی و یافتن سوالات مشابه در ارتباط با بیزینس کوچینگ چیست می توانید به سایت میلاد پرنده مراجعه کنید. این مجموعه آماده پاسخ به تمامی پرسش های شما و کمک به پیشرفتتان است.
سؤالات متداول
بیزینس کوچینگ چیست؟
به شیوه ها و روش هایی که مربی کسب و کار از طریق آن به کارآفرینان کمک می کند تا به جایگاه مورد نظر خود دست یابند، بیزینس کوچینگ گفته می شود.
چرا business coaching در کسب و کارها حائز اهمیت است؟
پیشرفت و ترقی کسب و کار، توسعه و شاخ و برگ دادن، کسب درآمد بالا، پاسخگویی به تضادها و چالش های پیش رو، شناسایی نقاط ضعف، رشد و توسعه فردی و خلاقیت در کسب و کار را می توان از دلایل اهمیت بیزینس کوچینگ برشمرد.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
رهبری کسب و کار چیست؟ 3 پایه اصلی رهبری بیزنس
18 بازدید
-
فن بیان در بازاریابی تلفنی + 5 اشتباه رایج فروش تلفنی
30 بازدید
-
کمال گرایی چیست و 6 تکنیک درمان آن
37 بازدید
-
راه های کسب درآمد در خانه + 20 ایده پولساز
50 بازدید
-
آموزش صداسازی و تقویت صدا (9 تمرین تا داشتن تن صدای جذاب)
115 بازدید
-
مهارت حل مسئله ، 6 مرحله حل مسئله
66 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید