افراد درون گرا چه خصوصیاتی دارند؟ (8 ویژگی مهم افراد درونگرا)
ممکن است شما فرد خجالتی و کم حرفی نباشید اما دیگران شما را اینگونه تصور کنند؛ یا گاهی با افرادی روبرو شوید که در باز کردن سر صحبت مشکل دارند اما شما آن ها را درونگرا بپندارید. به جرئت می توان گفت: هیچ کدام از این تجربیات درست نیستند! برای اینکه بتوانید درونگرایی خودتان یا دیگران را تشخیص دهید باید بدانید افراد درون گرا چه خصوصیاتی دارند و چگونه در موقعیت های مختلف رفتار می کنند؟ قطعا شناخت نقاط قوت و ضعف افراد درونگرا می تواند نحوه رفتار با آن ها را برای ما آسان کند.
معنای دقیق درونگرایی
از گذشته تا به امروز، دو نظریه مهم در مورد درونگرایی افراد وجود دارد که در شخصیت شناسی mbti نیز به کار گرفته می شود. اولین فردی که درونگرایی و برونگرایی را تعریف کرد، یونگ می باشد. در مدل یونگ، افراد یا درون گرا هستند یا برون گرا، در واقع هر فردی یکی از این ویژگی ها را در خود دارد. بعد از مدل دو قطبی یانگ، آیزنک تعریف درست تری ارائه داد. او بیان کرد افراد می توانند دو ویژگی درونگرایی و برونگرایی را در همزمان با درصدهای مختلف در شخصیت خود داشته باشند.
به طور کلی درونگرا به افرادی گفته می شود که بخش زیادی از توجه، علاقه و دغدغه خود را به افکار و احساسات درونی خود اختصاص می دهند، در مقابل در افراد برونگرا بیشتر این توجه و علاقه به دنیای بیرونی او وابسته است. ممکن است برایتان سوال شده باشد افراد درون گرا چه خصوصیاتی دارند؟ شاید شما ویژگی هایی مانند خجالتی بودن، منزوی بودن و غیره را در افراد دیده باشید و آن ها را درونگرا تصور کنید. اما بدون شک مفهموم درونگرایی تعریفی فراتر از این ها دارد!
درونگراها درک قوی تری نسبته جهان خود دارند اما برونگراها اطلاعات اجتماعی بالاتری دارند!
مشـاوره رایگان با کارشناسان
جهت دریافت اطلاعات بیشتر درباره دورهها و خدمات آکادمی میلاد پرنده با ما در ارتباط باشید
"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد
مشـاوره رایگان با کارشناسان
جهت دریافت اطلاعات بیشتر درباره دورهها و خدمات آکادمی میلاد پرنده با ما در ارتباط باشید
"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد
آیا می دانید افراد درون گرا چه خصوصیاتی دارند؟
قبل از اینکه بخواهیم بدانیم افراد درون گرا چه خصوصیاتی دارند باید این نکته را در نظر بگیرید که همه افراد درونگرا شبیه به هم نیستند و ممکن است ویژگی های متفاوتی با هم داشته باشند اما به طور کلی بررسی رفتار تعداد زیادی از آدم های درونگرا نشان می دهد در یک سری خصوصیات مشترک هستند. در ادامه 8 ویژگی افراد درون گرا را بیان می کنیم، اگر شما بخش زیادی از آن ها را داشته باشید، احتمال زیاد فردی درون گرا هستید.
1. افراد درون گرا، شنونده هایی فوق العاده
یکی از ویژگی های مثبتی که افراد درونگرا را از دیگران متمایز می کند، مهارت شنیداری آن هاست. افراد درونگرا اغلب تمایل دارند حرف های دیگران را صبورانه به طور کامل گوش کرده و نیازها و نگرانی های آن ها را درک و حل کنند. شاید دلیل همدردی بالای آن ها این باشد که افراد درونگرا تصمیم گیرنده های بسیار خوبی هستند چون ابتدا جوانب مثبت و منفی مسائل را در درون خود تحلیل کرده و در نهایت پاسخی درست ارائه می دهند.
2. تفکر قبل از عمل، ویژگی بارز افراد درون گرا
در جواب این پرسش که افراد درون گرا چه خصوصیاتی دارند؟ می توان گفت: یکی از بارزترین ویژگی های افراد Introverted این است که قبل از گفتگو حتما فکر می کنند تا بتوانند بیانی درست به همراه یک لحن حرف زدن خوب داشته باشند. علت تفکر آن ها، نیاز به درک عمیق و صحیحی از مسائل است که باید قبل از اظهار نظر کردن آن را دریابند! در واقع چنین افرادی از صحبت های بی هدف و بیهوده اصلا لذت نمی برند و ترجیح می دهند اگر جایی نیاز به صحبت کردن آن ها وجود ندارد سکوت کنند.
به عبارتی، افراد درونگرا فقط زمانی حرفی برای گفتن دارند که به درک درست و کاملی در مورد موضوع مورد نظر رسیده باشند!
اعتقاد افراد درون گرا: کم گوی و گزیده گوی چون در!
3. داشتن دوستانی محدود اما صمیمی، ویژگی همیشگی افراد درون گرا
معمولا افرادی که درونگرایی بخش زیادی از شخصیت آن ها را تشکیل داده است، به دنبال پیداکردن دوست های فراوان نیستند چون بیشتر از هر چیز به بالا بردن کیفیت روابطی که دارند اهمیت داده و ترجیح می دهند به جای برقراری روابط سطحی، چند دوست صمیمی داشته باشند و بیشتر زمان و انرژی خودشان را برای آن ها صرف کنند.
اگر دوستان درونگرا دارید، بسیار انسان خوش شانسی هستید! چون آن ها به شدت افراد متعهد و وفاداری هستند. پیشنهاد می کنیم قبل از اینکه با دوستان درون گرا خود وقت بگذارید، در مورد موضوع چگونه در جمع دوستان صحبت کنیم؟ اطلاعات کافی را کسب کنید.
4. تنهایی، جزئی جدانشدنی در شخصیت افراد درونگرا
همه انسان ها گاهی نیاز دارند تا تنها باشند و این موضوع درخواست عجیب و سختی نیست. اما نکته قابل توجه در مورد افراد درونگرا این است بیشتر از دیگران نیاز دارند زمان هایی را به خودشان اختصاص دهند. تنها بودن چنین افرادی نشان از افسردگی یا گوشه گیری نیست بلکه آن ها دوست دارند انرژی مورد نیاز خود را در خلوت کسب کنند و دوباره به جمع خانواده و دوستان خود برگردند.
5. دوری از تعارض و کشمکش، یکی از اصلی ترین خصوصیات درونگرایی
امروزه کمتر کسی است که حوصله بحث کردن با دیگران را داشته باشد. افراد درونگرا از این قائده مستثنی نیستند و بیشتر از برونگراها از بحث و کشمکش دوری می کنند. در واقع درونگرایی در افراد موجب می شود حتی به غلط از رویایی با تعارضات بپرهیزند. وجود این ویژگی در موقعیت هایی می تواند مفید باشد اما در زمان هایی که شما باید در مورد مسائل مهم صحبت کرده و از حق خودتان دفاع کنید، استفاده از این خصلت نمی تواند نتیجه خوبی داشته باشد!
6. افراد درونگرا، دارای ذهنی قوی و دقیق
آیا می دانید افراد درون گرا چه خصوصیاتی دارند که می توانند اینقدر خوب و بی نقص عمل کنند؟ یکی از مهم ترین ویژگی های افراد درون گرا، ذهن دقیق آن هاست. شاید تشخیص اینکه فردی درونگراست یا نه کمی برایتان سخت باشد اما بدون شک با توجه به مشاهدات فرد مورد نظر می توانید به راحتی او را بشناسید! اگر فرد پیش روی شما با دقت به اطرافیان خود توجه می کند و به مواردی که دیگران آن ها را نمی بینند توجه دارد، مطمئن باشید فرد مورد نظر شما درونگرایی بالایی دارد!
7. عدم تمایل به قرارهای زیاد، از ویژگی های خاکستری افراد درونگرا
اغلب افرادی که درونگرا هستند، دوست ندارند به طور مداوم در قرارهای تکراری حضور داشته باشند. این رفتار آن ها ممکن است گاهی دوستان نزدیک و خانواده آن ها را ناراحت کند؛ چون اطرافیان در این شرایط احساس می کنند فرد درونگرا دوست ندارد با آن ها ارتباط برقرار کند در صورتی که این تصور درست نیست! افراد درونگرا علاقه دارند با دیگران وقت بگذرانند اما دوست دارند تعداد دفعات و زمان کمتری را به آن اختصاص دهند.
اگر شما هم از تفریحات گروهی کم و کوتاه لذت می برید، احتمالا فردی درون گرا هستید!
8. افراد درون گرا، سرشار از عاطفه و احساس
متاسفانه باورهای غلطی در مورد آدم های درونگرا وجود دارد. مردم فکر می کنند این افراد بسیار جدی و خشک هستند و اصلا احساساتی نمی شوند. لازم است در مقاله افراد درون گرا چه خصوصیاتی دارند به این نکته توجه کنید که افراد درون گرا پر از احساس و عاطفه هستند تنها به دلیل اینکه آن ها را بیان نمی کنند اینگونه شناخته می شوند.
اگر شما فردی درون گرا هستید و کمتر احساسات خود را بروز می دهید، حواستان باشد به مرور دچار ناراحتی درونی نشوید! (پیشنهاد می شود در مواقع مهم، احساسات خود را نشان دهید.)
نقاط قوت کلی افراد درونگرا
- افرادی عاقل، متفکر و باملاحظه
- شوندگانی موثر
- افرادی با عزت نفس بالا
- تحلیل گرانی قوی و خلاق
- دارای اتیکت و آداب معاشرت بالا
نقاط ضعف کلی افراد درون گرا
- احساس خستگی در مهمانی ها و جمع های بزرگ
- عدم درک نیازهای شخصی آن ها توسط دیگران
- عدم تمایل به مکالمات تلفنی
- داشتن تعاملات اجتماعی محدود
- عدم ابراز احساسات شخصی
مشاغل مناسب افراد درونگرا
اگر شما فردی درونگرا هستید بهتر است بدانید افراد درون گرا چه خصوصیاتی دارند تا بتوانید مناسب ترین شغل را برای خود انتخاب کنید. افراد درونگرا معمولا علاقه ای به قرارگیری در موقعیت های شغلی که آن ها را در معرض توجه قرار می دهد، ندارند. از همین رو بهتر است شغل هایی را انتخاب کنند که کمتر در جمع حضور دارند. درونگراها ممکن است با جمع های کوچک مشکلی نداشته باشند اما به طور کلی در حاشیه بودن را اصلا دوست ندارند و ترجیح می دهند در حوزه مشاغل مستقل فعالیت کنند.
حرف آخر، درونگرایی خوب است یا بد؟
درونگرا یا برونگرا بودن بخشی از شخصیت واقعی شماست که باید بدون هیچ نگرانی آن را بپذیرید. هر کدام از این ویژگی های شخصیتی در درون افراد وجود دارد اما میزان آن متفاوت است که معمولا خصوصیات انسان به سمت یکی از آن دو بیشتر متمایل می شود. سعی کنید هر شخصیتی که دارید به خوبی بشناسید و اطلاعات کاملی از اینکه افراد درون گرا چه خصوصیاتی دارند بدست آورید.
اگر ویژگی هایی مانند تفکر کردن، شنونده بودن، عاشق تنهایی بودن، دوستان محدود داشتن و غیره را دارید می توان گفت فردی درون گرا هستید. برای یادگیری مهارت های بیشتر جهت شناخت شخصیت خود می توانید به سایت میلاد پرنده مراجعه کنید.
چگونه بفهمیم درون گرا هستیم؟
اینکه شما برونگرا هستید یا درونگرا تا حد زیادی به ژنتیک شما برمی گردد اما این موضوع به معنای عدم تغییر آن در روند زندگی نیست. شما می توانید با مطالعه این مقاله که افراد درون گرا چه خصوصیاتی دارند خودتان را بهتر بشناسید.
مهم ترین ویژگی های افراد درون گرا چیست؟
از مهم ترین خصوصیات آن ها می توان به تحلیل گرایی قوی، ذهنی متفکر، عزت نفس بالا و … اشاره کرد.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
بهترین و بدترین تیپ های شخصیتی (2 شخصیت موفق در کار و رابطه)
479 بازدید
-
فن بیان مدیران/ 5 فوت کوزه گری مدیران موفق
693 بازدید
-
6 بخش مهم آموزش هوش مالی به کودکان که هر پدر و مادری باید بداند!
448 بازدید
-
رهبری کسب و کار چیست؟ 3 پایه اصلی رهبری بیزنس
446 بازدید
-
فن بیان در بازاریابی تلفنی + 5 اشتباه رایج فروش تلفنی
452 بازدید
-
کمال گرایی چیست و 6 تکنیک درمان آن
567 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید